Új szerepet kapott Som-Balogh Edina, nem bírta sírás nélkül

Som-Balogh Edina
Som-Balogh Edina
Vágólapra másolva!
A színésznő szereti feszegetni a határait, férjével, Som Krisztiánnal vágtak egy közös projektbe.
Vágólapra másolva!

Som-Balogh Edina és férje, Som Krisztián egy videoklipet készítettek közösen, amiről a színésznő a Mokkában beszélt. A rendező a férje, az ötlet és a zene is az övé volt, Edina pedig a szereplő, aki táncol a klipben.

Som-Balogh Edina Forrás: Instagram

Nem gondoltam, hogy én erre alkalmas vagyok, és készen állok egy ilyen táncra" – kezdte a színésznő, akitől a művészi feladatok egyáltalán nem állnak távol, például nagyon szeret festeni.

Habár először megijedt, belevágott a feladatba. Egy koreográfus segítségét kérték, akivel nagyon jól tudtak együttműködni.

Kérte a Kriszti, hogy most ne nézzem a tükröt, ne nézzek őrá, hanem legyek úgy benn, belül, mélyen, és ez sikerült. Emlékszem, hogy a végére így kitört belőlem a sírás" – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, mi a dal üzenete.

Mert mindenki azt gondolja, hogy csak a saját tragédiája a legborzasztóbb, de ha kicsit nyitottak vagyunk embertársainkra, kiderül, hogy igazából mindenkinek megvan a maga nehézsége az életében."

Som-Balogh Edina a férjével, Som Krisztiánnal Fotó: Polyák Attila - Origo

Hozzátette, a lány a klipben egy fehér galamb, aki vergődik, eltörte a szárnyát, de a végén aztán újra táncre perdül, mert annyira fel akar állni. Som-Balogh Edina nagyon büszke férjére, ő a munka során a főnök.