Meghozták az ítéletet Gwyneth Paltrow síbalesetének ügyében

PALTROW, Gwyneth
Park City, 2023. március 22. Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő a Utah állambeli Park City bíróságának tárgyalótermében 2023. március 21-én. Paltrowt 2019-ben perelte be három millió dolláros kártérítést követelve egy nyugdíjas szemész, mert állítása szerint a színésznő agysérülést és bordatörést okozott neki egy 2016-os síbalesetben a utahi síüdülőhelyen, Park Cityben. Paltrow ellenkeresettel élt. MTI/EPA/AP pool/Rick Bowmer
Vágólapra másolva!
Vége az Oscar-díjas színésznő kálváriájának, pont került a 2016-os síbaleset végére.
Vágólapra másolva!

Nem az történt, amire sokan számítottak. Nem kell ugyanis fizetnie a hollywoodi sztárnak, sőt, neki fizet az idős úr, akivel hét évvel ezelőtt ütköztek egy sípályán. Méghozzá egy igen meglepő követelése volt a színésznőnek, egy dollárt kért.

Forrás: MTI/EPA/AP pool/Rick Bowmer

Gwyneth Paltrow és a nyugdíjas szemorvos síelés közben ütköztek, a férfi agysérülést szenvedett és eltörtek a bordái. Korábban már írtunk róla, a baleset áldozata által kért kártérítést a színésznő nem akarta kifizetni, habár az ügy tárgyalásán igencsak drága ruházatot, ékszert viselt. Állította, nem ő volt a hibás, sőt a férfi elnézést is kért tőle.

Sanderson háromszázezer dolláros kártérítést követelt a színésznőtől, de az esküdtszék szerint a férfi volt a hibás

– írta meg a BBC. A színésznő egy dollárt követelt a férfitól, amit neki is ítélt a bíróság. Gwyneth Paltrow mielőtt kiment a tárgyalóteremből, odament az idős úrhoz, és minden jót kívánt neki.