Itt vannak a részletek Tóth Andi és Marics Peti botrányos szakításáról

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.02.19. , Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Hónapokig idillinek tűnt a szerelmespár története, azonban kiderült, a háttérben korántsem volt minden rendben. Sokaknak már gyanús volt a Sztárban sztár zsűritagjainak viselkedése, és Tóth Andi ma meg is erősítette a pletykákat, miszerint már nincsenek együtt Marics Petivel. A döntést az énekesnő maga hozta meg, de a konkrét okokról egyelőre nem szólalt meg. Hogy indult a kapcsolatuk, és vajon mi okozhatta, hogy ilyen gyorsan szétmentek?
Vágólapra másolva!

A pár kezdetben nem akarta nyilvánosságra hozni a kapcsolatot, jó ideig titkolták, hogy együtt vannak. Lékai-Kiss Ramónának tavaly tavasszal a Sztárban Sztár adásában nemmel válaszoltak arra a kérdésére, hogy randiznak-e.

Nem tudni, hogy akkor igazat mondtak-e a TV2 élő show-jában, mindenesetre akkor már sokan azt sejtették, hogy több van köztük szimpátiánál és barátságnál.

Forrás: TV2

Pár hónappal később azonban már szájrapuszizós Instagram-sztorit tettek ki, majd később az énekesnő a párkapcsolatáról beszélt a követőinek, igaz, a párja nevét akkor még nem mondta ki.

Ősszel Tóth Andi és Marics Peti már egy párként jelentek meg Manuel x Valmar videoklipjében, ezzel tették nyilvánossá, hogy együtt vannak.

A kapcsolat hírének fogadtatása nagyon vegyes volt, Marics Peti tinédzser rajongói sokáig támadták az énekesnőt. Tóth Andinak elég gyorsan elege lett abból, hogy tinilányok zaklatják őt a szerelme miatt, sokszor ingerülten üzengetett nekik.

Ha veled megy, tied lehet" - mondta egy dühösebb hangvételű videóban.

Tóth Andit a rajongói féltették a népszerű Marics miatt, többen azzal riogatták, hogy meg fogja csalni és elhagyja. Az énekesnő akkor egy Instagram- történetben osztotta meg véleményét az aggodalmakat illetően, miután – mint mondta – rengeteg üzenet érkezik hozzá a témában:

– nyilatkozta Andi, majd hozzátette: a saját követői már pontosan tudják, ő nem tűri az efféle botlásokat egy kapcsolatban.

Lapozzon, olvassa tovább a pár történetét a szakításig!