A pszichológus szerint ez fog történni Tóth Andival a botrányos szakítás után

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.02.19.
Vágólapra másolva!
Hónapokig idillinek tűnt a szerelmespár története, azonban kiderült, a háttérben korántsem volt minden rendben, és már nem élnek együtt. Arról, hogy hogyan indult a kapcsolatuk, és vajon mi okozhatta, hogy ilyen gyorsan szétmentek, itt olvashat. A témában most egy pszichológus is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta a Ripostnak árulta el, sokan a szakítást is egyfajta gyászként élik meg.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"El kell tudnunk fogadni, hogy a veszteség egy gyászreakciót fog kiváltani.

Ez lehet segítség abban, hogy önmagában tisztázza a kérdéseit" – árulta el szakember, aki szerint ártalmas is tud lenni egy párkapcsolatban az azonos munka.

– fűzte hozzá.

Hogy mi mérgezte meg Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatát, egyelőre csak találgatni lehet, de az is biztos, ha valaki önmarcangoló személyiség, mint az énekesnő, feszültséget kelthet a környezetében.

"Ha egy ilyen probléma már meg van, zavart okozhat a másikhoz való kapcsolódásban. Ezeket tudni kell verbalizálni, muszáj beszélni róla, és energiát kell abba fektetni, hogy ne maradjon benne. Sőt! Adni kell lehetőséget a másiknak is, hogy tudjon vele mit kezdeni. Ne maradjunk magunkra, mert ha elhatalmasodik a félelem, a feszültség, kevésbé válunk aktívvá, magunkra maradunk és állandósul bennük a félelem" - mondta.