G.w.M újra a pénzével provokálja az embereket

G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina férje, G.w.M nem sajnálja a pénzt: luxusautókkal jár, helikopterrel megy bulizni, és nemrég vett egy 50 milliós lakást a lányának. G.w.M-et sokan támadják amiatt, hogy henceg a vagyonával, amiről most egy újabb bejegyzésben fejtette ki a véleményét.
Vágólapra másolva!

G.w.M állandóan a vagyonával kérkedik, de nincs egyértelműen látható nyoma a pénzének. A saját állítása szerint havi tizenkét milliós gázsiból él, több luxusautója van. Elmondása szerint olyan is volt már, hogy ötmillió forintot hagyott egy boltban "göncökért", Kulcsár Edina eljegyzéséhez pedig kibérelt egy luxusszállodát – nemcsak az átlag magyaroknál, de a legtöbb médiaszereplőnél is nagyobb lábon él. Vajon miből telik neki a luxuséletre?

Forrás: G.w.M /Instagram

A pénze miatt folyton magyarázkodik, most is ezt tette a legújabb bejegyzésében.

illetve egy konkrét tény, hogy nem feltétlenül ragadsz be az aktuális élethelyzetedbe, vagy nem kell a rosszabbik utat választani" - kezdte a bejegyzést.

"Nem fogok megváltozni emiatt a szar világ miatt vagy mások miatt. Ettől hűségesebb vagyok magamhoz és a rajongóimhoz!

ezért is lépek fel bárhol, ahol együtt bulizunk évek óta, ez változni sem fog, mert szeretek fellépni, és ezért szoktam megköszönni a bulik után, hogy eljöttök több százan, ezren!" - magyarázta.