Előző párjával, Szabó Ádámmal is együtt kellett szerepelnie a TV2 műsorában, miután szakítottak.

Péntek reggel vált hivatalossá, hogy igazak a pletykák, és nagyjából egy év után véget ért Tóth Andi és Marics Peti sokáig álomszerűnek tűnő kapcsolata. Az énekes egy neve elhallgatását kérő barátja szerint Marics már el is költözött Anditól, a kapcsolat pedig az énekesnő féltékenysége miatt romlott meg.

Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván ha az én barátaimat kérdezik, egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam" – tisztázta a helyzetet Andi egy videóban.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Bár Tóth Andi tulajdonképpen a Sztárban Sztárnak köszönheti, hogy közelebbről megismerte Marics Petit (az előző évadban, amikor Peti volt versenyző, Andi vele énekelt egy duettet), összességében mégis megfigyelhető, hogy a magánéleti válságai és a műsor valahogy kéz a kézben járnak - vette észre a Bors.

Két évvel ezelőtt Andi Szabó Ádámmal közvetlenül a Sztárban Sztár indulása előtt szakított, ráadásul egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy békében váltak volna el. Később mégis együtt kellett szerepelniük a show-ban, amit végül Ádám megnyert, Andi pedig második lett.

Forrás: Instagram/szaboadamofficial, Instagram/tothandi.andee

Az énekesnő két szakítása között megfigyelhető a párhuzam, ugyanis megint abban a helyzetben van, hogy együtt kell szerepelnie azzal, akivel épp most szakított.