Gubik Petra nagyon élvezi a Sztárban Sztár minden percét, még akkor is, ha a hetedik héten már nagyon fáradtnak érzi magát.

Nem csak a zsűri, de a nézők nagy kedvence is a népszerű színésznő, aki már többször kapta a a maximális 50 pontot és napi győztes is többször volt. A múlt héten Beyoncé bőrébe bújva teljesen kilépett a komfortzónájából, de azt is nagyon élvezte.

Én maximalista vagyok, mindig, bárkit is kapok, a legjobbra törekszem

– mondta Gubik Petra. 

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Így lesz ez most vasárnap is, Wolf Kati bőrébe bújok először, nagyon jellegzetes a hangszíne, újra egy nehéz feladat, mivel a hangja benne van az emberek fülében, pontosan kell majd mindent levenni. Mindent beleadok majd most is, az élő show kezdetéig állandóan, a legmeglepőbb helyeken, még a fürdőszobában is gyakorlok. Közben pedig a Játékszínben főpróba hetünk van, az Aranylakodalom premiere lesz. Nekem egy kis szerepem van a darabban, a két főszereplő Nagy Sándor és Szente Vajk, ez egy nagyon fordulatos vígjáték, mindenkinek ajánlom, aki önfeledten akar szórakozni! Így a hetedik héten már tényleg nagyon fáradt vagyok, egyébként meg nagyon boldog!" - tette hozzá a Borsnak.