Új hírek érkeztek az életveszélyes koponyasérüléssel kórházba került Polgár Árpádról

Polgár Árpád
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Polgár Árpádnak egy esés után megsérült a koponyája, bevérzés keletkezett az agyában – amibe akár bele is halhatott volna. A baleset óta sokan aggódnak érte, de felesége szerint egyre jobban van.
Vágólapra másolva!

Polgár Árpád az Egyesült Államokban szenvedett balesetet még februárban, de a feleségével, Polgár Tündével csak utólag számoltak be róla. Jó ideig az intenzíven ápolták, de a vártnál gyorsabban gyógyult, viszont 12 kilót így is fogyott – derült ki legutóbbi Instagram-bejegyzéséből, amelyben hírt adott az állapotáról, most pedig újabb hírek érkeztek róla.

"Együtt mindent megoldunk! Holnap a Polgarneten már újra Polgár Árpád is megjelenik egy kis időre, és elmondja nektek, hogy hogy van most. Még mindig hála a sok kedvességetekért!" - üzenték.

Forrás: Polgár Árpád/Instagram

Korábban is hosszabban mesélt a követők üzeneteire: "Nagyon köszönöm a sok kedvességet és szeretetet, amit kaptam. Hálával teli a szívem. Ígérem, megszolgálom, amint felépültem.

Leszek még ilyen vidám, mint ezen a képen! Gyógyulok. Biztosan benne van ebben a felém áradó kedvességetek! Még idő kell, hogy erőre kapjak.

Persze a ledobott 12 kilóról le tudok mondani. De tudom, hogy minden rendben lesz. Mert a legfontosabb gyógyító erő a saját elménk és a szeretet, ami engem most körülvesz" – írta nemrég a vállalkozó.