Házassága miatt támadják Sydney van den Bosch-t

sydney van den bosch
Vágólapra másolva!
Sydney van den Bosch ritkán mutatja meg a nyilvánosság előtt férjét, házasságukról szinte semmit sem tudni. Sokaknak feltűnt, hogy közös fotókat is alig találni róluk és a modell legtöbbször férje nélkül utazik el, most egy ezzel kapcsolatos kijelentése miatt támadják.
Vágólapra másolva!

A TV2 sztárját korábban már megcsalással is vádolták, ugyanis többen azt állították, hogy van den Bosch és a válófélben lévő Kucsera Gábor között több volt, mint barátság. Az érintett felek sosem reagálták a pletykákra és a modell ezután sem kezdte bizonygatni, hogy minden rendben a házasságával.

Lassan öt éve házasodott össze Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás Forrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch

A Szerencsekerék háziasszonya valóban óvja a magánéletüket és nem sokszor hozza szóba sportoló férjét és házasságukat sem, legutóbb is édesanyjával utazott el egy hajóutazásra, ami nagyon magával ragadta a tévést, aki a Mokkában mesélt élményeiről.

Ameddig ő aktív sportoló, addig anyukám nagyon szerencsés" - magyarázta a TV2 stúdiójában azzal kapcsolatban, hogy akár fél évet is külön töltene Egerszegi Tamástól, hogy újra utazzon. Azonban arra nem számított, hogy ezzel a kijelentésével sokaknál elveti a sulykot.

"Amúgy ez szerintem gáz. Most, ha aktív sportoló a férjem, tudom, mit vállaltam azzal, de hogy folyamatosan nélküle utazgat... Nyilván egy-egy utazás még oké, de képzelem, mennyire lehet stabil ez a párkapcsolat" - kérdőjelezte meg egy követője a nyilatkozat után Sydney van den Bosch házasságát és sokan egyetértenek ezzel a véleménnyel.

Télen és nyáron 3-3 hét minimum van. Az meg, hogy a levezetésről és a felkészülésről hiányozna pár-pár napot... Nem lenne belőle probléma. Sydney-t én kedvelem, de nekem furcsa, hogy így előadja, hogy a Tomi aktív sportoló, mintha külföldön játszana..." - idézi az elég konkrétan fogalmazott véleményt a Ripost. De azért akadt, aki a modell védelmére kelt és azt írta, hogy sajnálja, mert elég magányosnak tűnik.