Újabb részletek Koltai Róbert súlyos agyműtétjéről

Koltai Róbert betöltötte a 74. életévét: még most is játszik
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, nem volt túl jó egészségi állapotban Koltai Róbert, akiről kiderült, hogy súlyos agyműtéten is átesett. A színész most elárulta, hogy miért kellett operálni és hogyan javul állapota a beavatkozás után.
Vágólapra másolva!

Sokáig találgatták az orvosok, hogy mi okozhatja Koltai Róbert súlyos problémáját, aki tavaly már járni sem tudott, olyan fájdalmai voltak. A színész elmondta, hogy az orvosok a vizsgálatokat követően daganatra és Parkinson-kórra is gyanakodtak, végül kiderült, hogy nem ez okozta a problémát.

A betegtársaim megtapsoltak, mert csak járókerettel tudtam közlekedni, de a műtét utáni napon már csak tiszteletből nem dobtam el a járókeretet. Nem volt biztos, hogy sikerül a műtét, de amint megcsinálták, másnap már gyorsan is tudtam menni" - mondta még tavaly novemberben a műtétjét követően Koltai, akinek az úgynevezett sönt segít orvosolni a problémáját.

A 79 éves színész nem kesergett az állapota miatt, mert úgy gondolta, az ő korában már bármi megtörténhet és nem meglepő, hogy egyre több egészségügyi problémája van. Ami bántotta, hogy a tavalyi Bujtor István-filmfesztiválon csak ülve tudta átvenni a neki ítélt életműdíját. Ezek után került sor a műtétre, de kellett idő a felépüléséhez, eleinte még interjút sem tudott adni.

Amíg baj volt és nyomta az agyvíz a fejemet, azt az idegcsoportot, a szobából kimenni is fájt. Ahogy betették a söntöt, elmúlt a fájdalom, s most már napi két kilométert sétálok - idézi a Blikk Koltai Róbertet, aki azt mondja, hogy azóta már teljesen felépült.

"Jól vagyok, teljesen meggyógyultam. Korábban nehezen tudtam mozogni a probléma miatt, de ez szerencsére már a múlté, minden rendben van velem" - zárta gondolatait a színész.

Koltai Róbert Fotó: Kállai-Tóth Anett