Szerelmes képen Lékai-Kiss Ramóna és férje

Sztárban Sztár, 9. évad, 5. adás, TV2, showműsor, 2023. 03. 19. Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Nagy a boldogság Lékai-Kiss Ramónáéknál. A műsorvezetőt a Sztárban Sztár döntőre is elkísérte férje, Lékai Máté. Szünetben egy szerelmes pillanatot kaptak el a fotósok.
Vágólapra másolva!

Lékai-Kiss Ramóna mindig is elképesztő ruhakölteményekben jelent meg a televíziók képernyőjén. Így volt ez a Sztárban Sztár utolsó adásában is. Férje büszkén ölelte meg a szünetben.

A veszprémi születésű televíziós most arról beszélt, mit jelent számára a húsvét.

Jöttek az ismerősök, a barátok, végig hallgattunk iszonyat sok verset, délután egy órára pedig hatalmas buli kerekedett. Addigra apu is hazaért, és az összes szomszéd meg barát nálunk kötött ki" – hivatkozott a műsorvezetőre a Bors. Az édesanya arról is beszélt, kisfia, Noé idén kezdi a locsolást.

Sajnos nem vagyok egy nagy rajzzseni, de minden tőlem telhetőt megteszek. Az érték amúgy is a közös készülődésben rejlik. A férjem hajnalban kezd, verssel és parfümmel, de a gyerekkori barátaim nem ilyen könyörületesek, ők sokáig vödörnyi vizet és szódásszifont hoztak, és kirángattak az utcára. Azért picit már finomodott a dolog, de nagyokat eszünk, ünneplünk, hízunk négy kilót - mondta Lékai-Kiss Ramóna.