Ezzel tölti most az idejét az ítéletét váró Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, tovább trükközik a börtön elkerülése végett Lagzi Lajcsi, aki különös betegségeire hivatkozva szeretné megúszni a letöltendő három és fél év szabadságvesztést. Egy ideje nem is hallatott magáról, már fellépésekre sem jár, hogy ne kockáztassa a másodfokú ítéletet. Most mégis kitálalt egy interjúban arról, mivel tölti addig is az idejét, míg várja a bíróság döntését.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsit tavaly év végén találta bűnösnek a bíróság közműlopás vádjában, így három év és hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A trombitás azóta sem vonult be, pedig eredetileg február 15-re szólt a behívója. Ügyvédjével mindent elkövetnek, hogy húzzák az időt, így Lagzi Lajcsi különös betegségére hivatkozva szeretnék enyhíteni a büntetést. A kérelmüket első körben elutasította az illetékes bíróság, most fellebbezésük elbírálására várakoznak.

Addig is Lagzi Lajcsi éli az életét, azt is elárulta, hogy Budán építkezik, már félkész állapotban van a villája, melyet szomszédai miatt sem tud befejezni.

A volt földművelésügyi államtitkár ment haza, megállt és mondta: Eddig itt ilyen nem volt, na, megjöttél?" - mondta Lagzi Lajcsi, akit rosszul érint, hogy folyton ezért gúnyolják őt, bárhová is megy.

A trombitás egy ponton sajnáltatni is próbálta magát, amikor elmonta, hogy legszívesebben eltűnne a föld színéről, amikor az áramlopását emlegetik fel neki, vagy koncerteken kérik, hogy adja elő a "Kell egy kis áramszünet" című dalt.

"Van három gyerekem, eljátszottam a gondolattal, de milyen üzenet az, egy ilyen dáridós Lajcsitól, hogy lelép sunyiban? Az milyen dolog lenne? Nem akarok külföldre menni, itt akarom az életemet leélni, valószínűleg itt leszek eltemetve, hogy hol, azt nem tudom. Volt egy rossz álmom, hogy Soroksáron eltemetnek" - magyarázta a trombitás, aki azt is elmondta, hogyan próbál enyhíteni a lelkiismeretén.

A lelkipásztor, aki fontos az életemben, azt mondta, hogy az, ami velem történik, az egy egész más és egy egész új embert hoz létre belőlem" - mondta Lagzi Lajcsi, aki még most is reménykedik abban, hogy nem elfogadja kérelmét a büntetésvégrehajtási bíró.

Voltam már rosszabb helyzetben is. Voltam olyan turnén, aminél jobb körülmények várnak rám, bármi is legyen" - idézi a Blikk Lagzi Lajcsi szavait, aki egyelőre többet nem árult el arról, hogy mikorra várható az ítélet.

Lagzi Lajcsi Frizbi TV