Itt a vége, megszólalt Curtis szerelme

Curtis, Barnai Judit
Vágólapra másolva!
Lezárult egy fejezet Barnai Judit életében, Curtis szerelme ugyanis felhagy a profi kosárlabdázással. Utolsó meccse előtt a sport iránti szeretetről, párkapcsolatáról és fiatalon meghalt édesapjáról is beszélt.
Vágólapra másolva!

Barnai Judit nem sokszor nyilatkozik, utolsó profi kosárlabda mérkőzése előtt azonban most mégis megszólalt. Többek között arról is beszélt, édesapja fiatalon meghalt.

Úgyhogy, igen, abszolút nem ismertem... Később képek alapján láttam, hogy ő egy magas, nagyon jóképű válogatott diszkoszvető volt... Nekem volt egy nevelőapukám utána, akiről én azt hittem, hogy az apukám" – mondta a Tények Plusznak Curtis szerelme, aki a rapperrel egyébként három éve a Balatonon ismerkedett meg.

Forrás: nstagram.com/judie0055

Egy, másfél év kellett hozzá, míg lecsengett, de most már mindenkiben az a Barnai Judit kosárlabdázó vagyok, akit én szeretnék, hogy az is maradjak, nem pedig xy-nak a párja... Ő is iszonyatosan féltékeny, én is, de ez így elég nehéz, nem akarok hazudni, nehéz ebben benne lenni. Nyilván el kell fogadnom, hogy ő a Curtis, szeretik a lányok is. Az egy másik dolog, hogy ő miként viszonyul ehhez, hiszen mindenhez két ember kell" – mondta Barnai Judit, aki azt is elárulta, sokan úgy gondolták, ő tette tönkre szerelme családját. Pedig amikor ők összejöttek, már nem volt együtt gyereke anyjával a rapper. A sportoló könnyek között ölelte meg Curtist az utolsó meccs után. A profi sporttal felhagy, de edzésekre továbbra is járni fog.