Ilyen nagy már Solti Berni terhes hasa - kép

A Solti Ádám ügy margójára: eltitkolt családok, kettős élet, tönkretett sorsok Solti Berni
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy helyre tudták hozni házasságukat Solti Ádámék, akik a férfi megcsalása és balkézről született gyerekének híre után mélypontra jutottak. A házassági válságuk után úgy döntöttek, hogy új életet kezdenek, ezért elköltöztek Ausztriába és úgy tűnik, hogy jó döntést hoztak, ugyanis sok kudarc után végre közös gyereküket várják.
Vágólapra másolva!

Solti Ádám vallomása után minden megváltozott az életükben. A megcsalás nemcsak a házaspár, hanem a színész és családja közé is éket vert, aki szinte csak kollégáival tartja már a kapcsolatot Magyarországon. Solti a mai napig hazajár munkája miatt, de nagyon sok emberrel megszakította a kapcsolatot.

Sok támadást kapott a színész és felesége, Solti Berni is, miután fény derült a titokra, hogy a színésznek egy másik nőtől született gyereke, akivel szinte végig csalta a feleségét. A kétéves kisfiáról teljesen lemondott, ezért a színész apja, Solti Ferenc vállalta fel, hogy támogatja az unokáját.

Solti Ádámot és feleségét a családi ellentétek és külső támadások sem érdekelték, ezért is döntöttek a költözés mellett. A házaspár márciusban jelentette be, hogy Solti Berni az első közös gyerekükkel várandós, amiért éveket kellett küzdeniük. A leendő anyuka eddig visszavonult a nyilvánosságtól, most azonban már büszkén mutatta meg közösségi oldalán, hogy mekkorát nőtt a terhes hasa.

Ilyen nagy már Solti Berni terhes hasa Forrás: Solti Berni Instagram