Ördög Nóra már lassan egy hónapja tartózkodik Mexikóban és nemrég családja is kilátogatott hozzá, hiszen nagyon sok időt tölt távol családjától az Ázsia Expressz forgatása miatt. Néha marad idejük a feszített munkarend mellett is egy kis kikapcsolódásra, most egy egész napot kaptak a kirándulásra. 

Ördög Nóra a pihenőnapjukról is mutatott követőinek egy szokásos egyperces videót, melyen bemutatta Puebla városát is, melyet azelőtt volt lehetőségük bejárni, mielőtt a stábbal továbbálltak Guatemalába. A felvétel alapján remekül szórakozott a család és a műsorvezető is nagyon örült, hogy méltó módon vehet búcsút Mexikótól. Azonban egy kérdésre ő sem számított, melyet kisfia, Venczel tett fel édesapjának.

A videón már csak az hallható, ahogy Nánási Pál áthárítja a felelősséget Ördög Nórára, hogy válaszoljon a gyerek kérdésére.

Anya! El tudnád mondani gyorsan a Vencinek a relativitás elméletét? Csak egy pillanat! - mondja nevetve Nánási Pál az előtte sétáló Ördög Nórának, aki a videó alapján egyszerűen elsétált a kérdés elől kislányával, Micivel.