Nagyon aggódik felesége a súlyos beteg Young G Béci miatt

Mészáros Norina Young G Béci
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Young G Béci kórházba került, ugyanis négy év várakozás után végre elkezdhette azt a terápiát, ami segíthet neki leküzdeni autoimmun betegségét, melytől komoly fájdalmai vannak. Az úgynevezett biológiai kezelés után nagyon óvatosnak kell lenni, ugyanis súlyos következményekkel járhat, ha bármilyen fertőzést elkap a beteg. Mészáros Norina aggodalommal tudatta közösségi oldalán, hogy férje sajnos elkapott valamit, ezért most nagyon félti őt.
Vágólapra másolva!

Young G Béci nemrég elárulta, hogy évek óta küzd ízületi gyulladással és pikkelysömörrel, melytől nagy fájdalmai vannak, ezért szteroidot kell szednie. A rapper négy évet várt arra, hogy elkezdhesse az úgynevezett biológiai terápiát, amitől végleges gyógyulást remélt.

- mondta korábban Mészáros Norina, aki elárulta, hogy csak reumatológus kezdheti el a drága kezelést.

Most újra hírt adott magáról a házaspár, követői kérdésekre válaszolva árulta el Mészáros Norina, hogy hogyan érzik magukat és sajnos rossz hírrel jelentkezett.

"Én nagyon jól vagyok, és a lányok is, köszönjük! Kedden megyek nőgyógyászhoz kontrollra... Apukájuk beteg lett sajnos, ami borzasztóan frusztrál a biológiai terápia után..." - írta Mészáros Norina, aki azóta újabb bejegyzésben tette közzé, hogy most már mind a hárman belázasodtak, beteg az egész család.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.