Folytatódik Horányi Juli és Rúzsa Magdi botránya

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Horányi Juli nagyon durva dologgal vádolja Rúzsa Magdit: szerinte az énekesnő legújabb klipje egy az egyben az ő egyik klipjének másolata. Nagyon ideges, és ma ügyvédhez is fordult.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, két hónappal Horányi Juli klipje után Rúzsa Magdi is egy zenei videóval rukkolt elő a hétvégén, ami Horányi szerint egy az egyben az ő munkájának az ellopása. Mint egy videóban dühösen elmondta, "nagyon ki van akadva", amiért ellopták a klipjét, szerinte a snittek, a koncepció, a beállítások, fényelés egy az egyben az ő klipjéből lett másolva. A videóban össze is hasonlítja a két zenei videót, melyben látszik, hogy a kellékek, az autó, a lángok, de még a helyszín is ugyanaz.

Forrás: Horányi Juli/Instagram

Horányi sok kommentet kapott és a videója is terjedni kezdett a neten, de neki ez nem elég, és mint egy másik videóban elmondta, ügyvédhez fordul a lopás miatt.

Holnap is jövök fejelményekkel, én ezt nem fogom annyiban hagyni! Meglátjuk, hogyan tovább" - mondta, és megköszönte a támogatást, amit a rajongóktól kap.

Forrás: Rúzsa Magdi /Instagram

A vádakra már Rúzsa Magdi is reagált, szerinte csupán véletlenről van szó, 4 milliárd klipben látható autó és visszapillantó, a lángok is máshogy szerepelnek, a helyszín pedig teljesen véletlenül lett ugyanaz.

Mentségére felhozta, hogy ő sosem látta Horányi klipjét, mostanában nincs ideje ilyen videókat nézni. Azt írta, próbál higgadt maradni, és arra kérte a rajongóit, hogy Juli klipjét is nézzék meg, mert biztosan sok munkája volt benne.

Lapozzon, és nézze meg a két klipet!