Horányi Juli elkezdett fenyegetőzni

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, két hónappal Horányi Juli klipje után Rúzsa Magdi is egy zenei videóval rukkolt elő a hétvégén, ami Horányi szerint egy az egyben az ő munkájának az ellopása. Az énekesnő nagyon feldúlt a történtek miatt, bejegyzése szerint készen áll arra, hogy jogi útra terelje az ügyet.
Vágólapra másolva!

Horányi Juli nagyon durva dologgal vádolja Rúzsa Magdit: szerinte az énekesnő legújabb klipje egy az egyben az ő egyik klipjének másolata. Nagyon idegesen üzent, erről itt olvashat.

Azóta Rúzsa Magdi is megszólalt, aki szerint nem történt másolás, minden hasonlóság a véletlen műve, emellett pedig arra kérte a rajongókat, hogy Horányi Juli klipjét is nézzék meg, generáljanak neki is nézőszámot, mert bizonyára sok munkája volt ebben a dalban.

Forrás: Horányi Juli/Instagram

Horányi Juli nem akarja annyiban hagyni a dolgot, a közösségi oldalán hosszan bizonygatja, hogy mennyi munkája van ebben a klipben neki és csapatának, és azt is elárulta, hogy jogi útra terelné az ügyet.

Még mindig nem tudom megemészteni azt, ami történt!

Közel egy éve stílust váltottam, és született egy új dalom, a Sebzetten" - kezdte bejegyzését Horányi, aki az album mellett hosszan leírta, kikkel és hogyan dolgozott azért, hogy elkészüljön ez a videó.

"Liza tavaly szeptemberben küldte el az ötleteit, a második volt az, amit elfogadtunk, a helyszínnel, ami sok utánajárás és keresgélés után a kunbaracsi Vörös Kastély lett, amit meg is kaptunk az autóval, a hozzá kitalált stylinggal, a lángokkal, az egész üzenettel: szakítok, elhagylak és felégetem a múltam. Február 14-én jött ki a klip és 2 hónappal később, napra pontosan április 14-én, döbbenten láttuk Pénzes Bencével, a klipem operatőrével, Lizával a rendezővel, hogy megjelent egy másik klip, gyakorlatilag azonos történettel, ugyanazon a helyszínen, hasonló beállításokkal és stylinggal.

Alszom még rá egyet, hiszen ez már önmagában egy szegénységi bizonyítvány mindenkinek, aki ebben szerepet játszott... Teljesen le vagyok azon döbbenve, hogy ez előfordulhat!" - olvasható az oldalán.

A két énekesnő klipjét ebben a cikkben megnézheti.