Kezelésre szorul a Sztárban sztár után Schoblocher Barbara

Schoblocher Barbara
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nyolc héten keresztül versenyzett azért, hogy elnyerje az év legsokoldalúbb előadója díjat, de végül másodikként végzett Gubik Petra után. Schoblocher Barbara egyáltalán nem bánja, hogy így alakult és azt sem, hogy elvállalta a Sztárban sztárt, viszont elárulta, hogy most egy speciális kezelésre szorul emiatt.
Vágólapra másolva!

Schoblocher Barbara testét is megviselte a nyolc hetes feszített tempó, amit a Sztárban sztár követelt tőle. Most elárulta, hogy milyen problémával küzd azóta.

"Nem bántam meg, hogy elvállaltam a műsort, élveztem minden pillanatát. Hiába volt nagyon kemény nyolc hét, a végére nem is tudom, honnan vettük az erőt színpadra lépni. Barátságok születettek, amik remélem tartani fognak később is. Ráadásul egy elképesztően profi nagy stáb dolgozott azon, hogy minden egyes adásban varázslat szülessen. A sminkesek, táncosok, maszkosok is elképesztő munkát tettek ebbe bele.

De sebaj, pár napig nem sminkelhetek ugyan, de sikerült, amiért indultam a versenyben: hidat építettem az undergrund és a mainstream között!" - mondta a Borsnak Schoblocher Barbara, aki nemrég megmutatta a szüleit is a közösségi oldalán.

Ott szurkoltak a helyszínen, ami plusz erőt adott! - zárta gondolatait az énekesnő, akinek nemcsak szülei, hanem párja és egész családja nagyon drukkolt a műsor alatt.

Schoblocher Barbara a Sztárban sztár döntőjében Fotó: Polyák Attila - Origo