Különös okból perlik Kanye Westet

'I like Hitler': Kanye doubles down in wild Infowars stream Horizontal MUSICIAN
(FILES) In this file photo taken on October 11, 2018, Kanye West meets with US President Donald Trump in the Oval Office of the White House in Washington, DC. - Kanye West declared his "love" of Nazis and admiration for Adolf Hitler on Thursday, sparking outrage as another commercial partner announced it was splitting from the troubled superstar. In an extraordinary hours-long appearance on Infowars, the show fronted by conspiracy theorist Alex Jones, West -- now known as Ye -- wore a black mask completely covering his face, as he ranted about sin, pornography and the devil. (Photo by SAUL LOEB / AFP)
Vágólapra másolva!
Beperelte a Kanye Westről szóló dokumentumsorozat készítőit egy nő, aki nem akarta volna, hogy megjelenjen a felvételeken – mégis milliók láthatták.
Vágólapra másolva!

A magyar származású Dora Szilagyi után egy Cynthia Love nevű nő is beperelte Kanye Westet, illetve a róla szóló dokumentumsorozat, a Jeen-yuhs: Kanye-trilógia készítőit, Coodie Simmonst és Chike Ozah-t, miután a megkérdezése nélkül szerepeltették a produkcióban.

Cynthia Love jó húsz éve jelent meg Kanye West videoklipjében, a Through The Wire-ben, rögtön az elején táncolt egy gyorsétteremben, amiért annak idején 20 dollárt kapott:

Mint a felvételen is látszik, akkoriban nem volt beszámítható állapotban, állítása szerint azonban 18 éve józan, és nem szívesen emlékszik vissza a múltjára.

A kész klippel természetesen már nem tud mit csinálni, azt azonban szintén Simmons és Ozah rendezték, így a tavalyi dokumentumsorozatukhoz eddig nem látott forgatási felvételeket is előszedtek – amelyeken Cynthia Love szintén szerepelt.

Kanye West Forrás: AFP/Saul Loeb

A nő szerint egyrészt a felvételek nyilvánosságra hozásához nem kértek tőle engedélyt, másrészt komoly érzelmi sokkot okozott neki a visszanézésük – ami miatt minimum 30 ezer dollárt, nagyjából 10 millió forintot követel a bíróságtól.