Újabb kínos érzékenyítés: egy folyton meztelenkedő, túlsúlyos modellt választottak a világ legszexibb nőjévé

7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtől Ashley Graham
Vágólapra másolva!
Ashley Graham volt az első legsikeresebb és leghíresebb plus size modell, aki utat tört a testszégyenítés elleni harcnak és kitaposta az ösvényt a többi teltebb modell számára. A 35 éves Graham elsősorban anyai feladataival foglalkozik az utóbbi időben, de nemrég riporterként is kipróbálta magát, elég kínos pillanatokat okozva ezzel az idei Oscar-gálán. Most nagy elismerésben részesült, ugyanis az egyik neves magazin őt választotta 2023 legszexibb ismert nőjének.
Vágólapra másolva!

A 35 éves modell már három gyerek édesanyja, de mellette nagyon komolyan veszi a testszégyenítés elleni feladatát is, melyet elsősorban a közösségi oldalán végez. Graham gátlások nélkül mutatja meg testét, akár szülés előtt, vagy után, de mindig arra törekszik, hogy lássák a követői, hogy ő sem tökéletes.

Ashley Graham nagy befolyással bír a közösségi médiában, ugyanis Instagram-oldalát több mint húszmillióan követik. Valószínűleg ehhez hozzájárult a rengeteg magamutogatással is, hiszen elég gyakran mutat magáról meztelen felvételeket is.

Most a Maxim magazin idei listáján első helyen végzett, olyan sztárokat maga mögé utasítva, mint Margot Robbie, Ana de Armas vagy Johnny Depp lánya, Lili Rose. A magazin már több éve összeállítja az aktuális százas listáját, most döntésüket azzal indokolták, hogy Graham nagyon inspiráló a testképzavarral küzdő nők számára és nagyon szerethető személyiség is egyben.