Megdöbbentő házasságot kötött Britney Spears

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Mindenki holtomiglan-holtodiglan tervez, ez azonban a valóságban korántsem mindig így néz ki. Ahogy Hollywoodban, úgy a magyar sztárvilágban sem ritka, hogy bizony az életreszóló kapcsolatok csak nagyon rövid ideig tartottak. 
Vágólapra másolva!

Britney Spears és Jason Alexander

Az énekesnő 2004 januárjában ment hozzá egyik gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, Las Vegasban. Habár jó ötletnek tűnt a hirtelen döntés, mégis hamar kiderült, nem lesz ez holtomiglan-holtodiglan.

A boldogító igen után mindössze 55 órával a házasságot érvénytelenítették.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Ez azonban nem vette el Britney Spears kedvét a férjhez menéstől: alig kilenc hónappal később hozzáment háttértáncosához, Kevin Federline-hoz. Ez a házasság viszonylag sokáig, három évig tartott, és két gyerek is született belőle.

Eltelt kilenc év, míg eljött az igazi, az énekesnő 2016 óta van párkapcsolatban Sam Asghari-val. A személyi edző öt év után el is jegyezte Britney-t.

Forrás: Instagram

Az édesanya büszkén mutatta gyűrűjét a közösségi oldalán, azt írta, hogy ezt nem is hiszi el. A pár 2022 június 9-én szűk családi körben házasodott össze. A férfi életében először nősült, és egyáltalán nem bánta, hogy kedvese már kétszer is volt férjnél. Szóvívője a következőket mondta:

Tudom, hogy Sam nagyon régóta szerette volna elvenni Britneyt. Nagyon gondoskodó, támogatja az énekesnőt mindenben."

Carmen Electra és Dennis Rodman

A Baywatch szépsége és az egykori kosaras 1998 novemberében, szintén Vegasban kötött házasságot.

Rodman azonban kilenc nappal ezután beadta a válókeresetet.

Ez ellen vélhetően Electrának sem volt kifogása, hiszen később azt nyilatkozta, hogy csak amiatt az érzelmi megrázkódtatás miatt kötött ki a sztársportoló mellett, ami akkoriban érte. 1998-ban ugyanis két héten belül meghalt az édesanyja és a nővére is (előbbi agydaganatban, utóbbi szívrohamban, mindössze negyvenévesen), amire a jelek szerint a színésznő az elhamarkodott házasságban keresett vigaszt.

Forrás: Getty Images

A glamour modell 2003. november 22-én ment feleségül Dave Navarróhoz a Jane's Addiction nevű zenekar gitárosához, 2007-ben azonban elváltak. 2006. júliusában Navarro bejelentette, hogy külön élnek, augusztusban Carmen pedig azt, hogy külön folytatják, a válást az azt követő év februárjában mondták ki.

– mondta később a színésznő egy magazinnak. „Fontos, hogy általánosságban át kell gondolni a házasságot, mert az egy óriási elkötelezettség. Ezen kívül utálom kimondani, de sok papírmunkával és érzelemmel jár. Megtanultam, hogy az embernek önmagának kell lenni, és a saját tempójában haladni."

A színésznő élettársa 2008 óta Rob Patterson zenész, vele még nem házasodtak össze, jegyben járnak.

A cikk folytatásáért lapozzon!