Borzalmasan öregedő, felismerhetetlen sztárok - megdöbbentő és szomorú fotókkal

Bridget Fonda
Vágólapra másolva!
A sztárokról erősen idealizált kép él az emberekben, mert alapvetően akkor látjuk őket filmekben, sorozatokban, pompás gálákon, amikor már kezelésbe vette őket fodrász, sminkes, stylist, hogy a lehető legjobban nézzenek ki. Azonban a sztárok is emberek, néha slamposan, kinyúlt melegítőben mennek vásárolni, túlzásba viszik a botoxot, vagy épp masszívan isznak évtizedeken át. De természetesen vannak személyes tragédiák is. 
Vágólapra másolva!

Matthew Perry

A Jóbarátok sztárja elárulta, hogy voltak időszakok az éltében, amikor napi egy liter vodkát ivott a gyógyszerei mellé, rengeteg Jóbarátok-forgatásra nem is emlékszik, mert drogosan vagy válságosan részegen ment a stúdióba. Arról is beszélt, mennyire nehéz volt neki a szex, impotenciával küzdött, korábban pedig elárulta, hogy egy időre még a szíve is leállt, annyira nehéz volt lejönnie a szerekről.

Matthew Perry középső ujjának hiányzik egy darabja Forrás: boredpanda.com

Matthew Perry már gyerekként ivott, később rászokott az oxicontinra, többször volt elvonón. Egy New York-i rehabilitációs intézetbe ráadásul úgy került be, hogy két foga is hiányzott elöl. Ott egyszerre kellett volna leszoknia a folyamatos dohányzásról és a fájdalomcsillapítóról, de a negyedik napon összeomlott. Testen kívüli élménye is volt, ráadásul elemi erővel kezdte el verni a fejét a falba, úgyhogy egy idő után minden véres lett: a fal, a padló, Perry arca, ruhája. Leállították és megkérdezték, miért tette, mire ő csak annyit tudott mondani, hogy nem jutott jobb eszébe.

Így szerették meg a nézők
Így néz ki mostanában

A színész állítása szerint legalább 9 millió dollárt, 3,7 milliárd forintot költött elvonóra élete során. Állítása szerint két éve tiszta, de a Jóbarátok-találkozón lehetett látni és érezni, hogy nagyon messze van régi énjétől. A civilben a legviccesebb Jóbarátok-színésznek tartott férfi alig szólalt meg, mintha ott se lett volna: ha pedig mondott valamit, akkkor az egy tőmondat volt, és érződött, hogy igencsak leépült a sok szesztől, gyógyszerektől. Színészként 2017-ben volt utoljára munkája, hat éve nem keresték meg egy rendes szereppel.

A cikk folytatódik, lapozzon a többi lecsúszott, leépült sztárért!