Hatalmas műmellei miatt szidják Berki Mazsit

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek Berki Mazsi körül, aki folyton hergeli a követőit valamivel. Sokszor luxuséletével, drága nyaralásaival dicsekszik, amivel rengeteg embert magára haragított már. Bár nem gyakran reagál az őt ért támadásokra, de egyértelmű, hogy megműtette melleit, hiszen hatalmasra nőttek az elmúlt időszakban. A beavatkozásról nem számolt be egyáltalán, de feltűnően sokat mutogatja magát a plasztikai műtétje óta.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi nemrég ismerte el, hogy alig egy évvel férje, Berki Krisztián halála után már egy másik férfivel él együtt, aki miatt el is költözött a fővárosból vidékre. Majd azzal dicsekedett, hogy bejárónő takarít helyette, ugyanis annyira elfoglalt a munkái miatt, hogy nem szeretne erre is időt fordítani. A luxusözvegy leginkább reklámokból él, melyekkel elárasztja közösségi oldalát.

Legutóbb is egy ilyen videót tett közzé, melyen faltanyi sportmelltartóban és feszülős nadrágban pózolt egy felvételen. A bejegyzés alatt rengetegen szidják Berki Mazsit, akinek jó pár mérettel nagyobbak lettek a mellei, amit előszeretettel mutogat a követőinek.

"Ez a sportmelltartó ilyen szép feszes melleket csinál? Mert akkor nekem is kell..." - írta gúnyosan egy követője, melyre érkeztek is a még csípősebb megjegyzések.

- írta konkrétabban egy másik kommentelő, aki nem kertelt a véleményezéssel.

Azonban akadt olyan is, aki védelmébe vette a luxusözvegyet és megdicsérte az új külseje miatt.

"Szerintem pont jó, le a kalappal a doki előtt, aki ezt csinálta" - írta Berki Mazsi egyik követője, akinek tetszik a végeredmény, de ő is egyetért abban, hogy nem természetesen nőttek meg az özvegy mellei.