Tóth Gabi kiborult a kommentelők miatt - videó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi egy TikTok-videóban üzent a gyűlölködő kommentelőknek és azoknak, akik szemtől szemben nem vállalják a véleményüket.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabinál betelt a pohár, egy TikTok-videóban elmondta kemény véleményét a róla szóló negatív kommentekről és cikkekről, illetve az azok mögött álló emberekről.

@tothgabiofficial

Gondolataim röviden…

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

"Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával. Azon gondolkodtam, mennyire besz*riak az emberek. Képzeljétek el, mennyire besz*riak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni... Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel, akik ilyeneket írogatnak rólam, mondjuk találkozunk egy médiaeseményen... ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást. »Gabi. jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?«. Persze. jól vagyok, miután szétnyírtatok két évig és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyolódó cikkeket hoztatok le rólam, hogy hiteltelenítsetek.

Élőben meg besz*riak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik. És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat cs*sztetik" – mondta a videóban.