Kórházba kell szállítani a terhes Szőcs Renátát

Szőcs Renáta
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hatalmas terhes hassal állt színpadra múlt vasárnap Szőcs Renáta, aki a pápalátogatásra készült dalt adta elő a Papp László Budapest Sportarénában. Ő maga sem hitte el, hogy biztosan fel tud lépni, de a szülés még mostanáig sem indult be nála. A terhessége 41. hetében lévő énekesnő és orvosai is aggódnak, hiszen már lassan két héttel hordta túl a kislányát.
Vágólapra másolva!

Szőcs Renáta, a Star Academy egykori győztese elmondta, hogy ő maga sem gondolta volna, hogy színpadra tud állni több mint kilenc hónapos terhesen. Nagyon hálás a babának, hogy élete egyik legnagyobb élményét élhette át és énekelhetett a pápa színe előtt, viszont már aggódik, nehogy baja essen kislánynak, akit már 11 nappal hordott túl a terhessége alatt.

Azt végül nem tudom, hogy valóban hallotta-e, mert pont azután érkezett meg, hogy lejöttem a színpadról, de már az a tudat is örömmel tölt el, hogy feltehetően már az Arénában volt, amikor énekeltem. Az pedig csodálatos élmény volt, amikor egészen közelről láthattam a Szentatyát. Beleborzongok, ha arra gondolok, hogy vetett egy pillantást a pocakomra" - magyarázta a vasárnapi fellépésről Szőcs Renáta, aki azon is aggódott, hogy ne épp a színpadon vagy a rendezvényen induljon be a szülés.

Az énekesnő szerencsére jól van, de orvosai tanácsára kedden bevonul a kórházba, ahol megvizsgálják és eldöntik, hogy megindítják-e a szülést vagy várhatnak-e vele.

Ők már jóval kevesebb nap után bekerültek a kórházba, de ez én eredményeim jók voltak, így csak kedden, tizenkét nappal a kiírt után fekszem be. Azt egyelőre nem tudom megmondani, hogy meddig várunk még arra, hogy Améliát természetes úton szülessen meg, de gondolom erre a kérdésre hamar választ adnak majd az orvosok. Mindenesetre, már az egész család nagyon várja őt" - mondta a Borsnak Szőcs Renáta, akinek bármikor megszülethet a kislánya, Amélia.