Komoly oka volt, miért nem akart visszatérni a Jóbarátokba a világsztár

Friends, Jóbarátok
Vágólapra másolva!
A Dirty Dancing főszereplője, Jennifer Grey elárulta, miért váltották le a Jóbarátok című sorozatban, miután az első évadban megjelent.
Vágólapra másolva!

Grey Jennifer Aniston karakterének, Rachel Greennek a legjobb barátnőjét, Mindy Huntert alakította, aki egyúttal viszonyt folytatott Green akkori vőlegényével. A színésznő azonban csak epizódban játszott, noha a karakter később visszatért.

"Rajongója voltam a sorozatnak, amikor kaptam a felkérést. Aztán amikor elvállaltam, nagyon rosszul éreztem magam, mert folyton változtattak a forgatókönyvön. Nagyon nehéz vendégszereplőnek lenni, mert nem vagy az egész része... Próbálták kitalálni, hogy mi legyen a karakter, mi legyen a jelenet, és ez csak változott, változott és változott. Ez az egész annyira idegesített, hogy alig bírtam megcsinálni" - árulta el.

Bár sikeresen leforgatta az epizódot, Grey bevallotta, hogy visszautasította az ajánlatot, hogy a második évadban visszatérjen a sorozatba. Mint bevallotta, akkoriban sokat szorongott a színészi munkák miatt, de nem járt terápiára, nem volt pszichológusa, aki tudott volna segíteni neki.

Grey szorongása annyira elhatalmasodott, hogy a Dirty Dancing színésznője elkezdte visszautasítani a jobbnál jobb munkákat. Amikor felkérték, hogy legyen a Saturday Night Live műsorvezetője, Grey arra is nemet mondott - félt attól, hogy nem lenne elég jó.

Amikor felkérték, hogy térjen vissza Mindy szerepére a Jóbarátokba, megint nemet mondott. "Amikor megkértek, hogy térjek vissza, azt mondtam, hogy nem tudok. Úgyhogy valaki mást kerestek a szerepre. Elszomorít, hogy a szorongásom miatt nemet mondtam a Jóbarátok folytatására vagy a Saturday Night Live-ra." Grey döntése után Jana Marie Hupp színésznő kapta meg Mindy szerepét.