Mint azt korábban írtuk, sokan találgatják, vajon mikor születhet meg Kulcsár Edina és férje, G.w.M első közös gyereke, ugyanis a számításaik szerint már rég túllépte a kilenc hónapot a terhessége. A rapper és a volt szépségkirálynő is nagyon titkolóznak kislányuk születésével kapcsolatban, elmondásuk szerint azért, mert ezzel akarják óvni a privát szférájukat. Kulcsár Edina a követői unszolására most mégis megszólalt a témával kapcsolatban.

Folyamatosan faggatják Kulcsár Edinát és G.w.M-et, hogy mikor érkezik már közös kislányuk, Amara, de ők diplomatikusan kikerülik a válaszadást és pontos dátumot egyáltalán nem közöltek. Kulcsár elmondása szerint azért, mert fél a túl nagy sajtófigyelemtől és szeretné, ha ez teljesen bensőséges élmény maradna számukra. 

Többen úgy gondolják, hogy a volt szépségkirálynő már titokban rég megszülte a kislányt, hisz egyesek szerint már a tizedik hónapban jár a terhessége, mivel augusztusban jelentette be, hogy várandós. 

"Bocsi, de ez már a tízedik hónap. Bántás nélkül mondom" - írta Kulcsár Edina egyik követője a baba túlhordásával kapcsolatban.

"Én nem haragszom. Számomra megtisztelő, hogy ennyire várjátok ti is, ami számunkra az egyik legnagyobb boldogságot jelenti majd. Ha nem haragszol, nem megyek bele a matekba. Akkor megyek szülni, amikor mennem kell - zárta rövidre a témát Kulcsár Edina, aki valószínűleg programozott császárral hozza világra a harmadik gyerekét.