Gáspár Győző zebrát akart vásárolni, csúnyán megtréfálták - fotó

Gáspár Győző
Vágólapra másolva!
A showman egy állatkertnek tervezte adományozni az állatot, ám a vásárlás meghiúsult, mivel kiderült, hogy a zebra már elkelt. Barátai egy festett szamárral próbálták vigasztalni Gáspár Győzőt, aki nem értette a tréfát.
Vágólapra másolva!

Szamarat csináltak a barátai Győzikéből, aki úgy döntött, hogy egy zebrát vásárol, amelyet egy állatkertnek adományoz majd. A showman egyik ismerőse ajánlott is neki egy gazdát, aki – elmondása alapján – eladná Győzőnek imádott állatát. Gáspár Győző el is látogatott a farmra, ahol azonban kiderült, a zebrát más már megvette. A showman emiatt rendkívül szomorúan járta körbe a birtokot, míg barátai végig azt a csínytevést készítették elő, amivel feldobhatják a hangulatát: némi állatbarát festékkel és hintőporral zebracsíkosra festettek egy szamarat.

Gáspár Győző Forrás: Spotlight Media

Évtizedek óta ez a kedvenc állatom, úgy volt, hogy kedden kell jönni érte, de nekem csütörtököt mondtak az ismerősök. Közben más addig megvette és elvitte a zebrát. Nem hiszem el, hogy ilyen történik!" – fakadt ki Győző, aki miután felocsúdott, körbenézett a farmon. Barátai eközben zebracsíkosra festették a szamarat, majd zebraként mutatták meg neki. A showman teljesen kikelt magából, amikor előálltak a furcsa állattal. Kicsit sem nevetett a tréfán.

Komolyan mondom eszem megáll, szégyen, amit csináltak, nagyon felbosszantottak!" – fakadt ki a showman, aki miután lehiggadt már csak legyintett barátai heccén.