Hatalmas botrányokat ígér Britney Spears hamarosan megjelenő életrajzi könyve, melynek kiadását jogi aggályok miatt halasztották el. Az eredeti tervek szerint februárra ígért megjelenést most év végére halasztották, ugyanis a kiadó több komoly hangvételű, jogi levelet kapott hollywoodi sztárok képviselőjétől, akik rettegnek attól, hogy a popsztár említi-e őket a könyvében. 

Az évekig gyámság alatt álló Britney Spears igyekszik mindent bepótolni, mióta felmentették őt. Élvezi a szabadságot és könyvével szeretné nyilvánosságra hozni a történteket a saját szemszögéből is. A könyvben szó lesz a vitatott gondnokságáról, a harmadik férjével - a 29 éves színész Sam Asghari színésszel - kötött házasságáról és más olyan témákról, amelyekről eddig még soha nem beszélt nyilvánosan. 

Britney Spears első barátja Justin Timberlake volt, akivel nyíltan vállalták a kapcsolatukatForrás: Lucy Nicholson / AFP

Spears olyan kapcsolatairól is le fogja rántani a leplet, melyekről senki sem tudott és eddig egyáltalán nem beszélt róluk, épp ezért félnek az érintettek a könyv megjelenésétől. 

Britney brutálisan őszinte a könyvben, emiatt sok az ideges A-listás sztár... Britney azt szeretné, ha ez valóban az ő nagy pillanata lenne, amikor elmondhatja a világnak a saját történetét, a saját szemszögéből és így végre helyre teheti dolgokat - mondta a The Sun érdeklődésére egy benfenntes, aki azt is tudni véli, hogy az énekesnő könyve anyagi szempontból is nagy segítséget jelenthet majd számára.

A forrás szerint Spears a hamarosan megjelenő életrajzi könyvétől várja, hogy megoldódnak anyagi problémái is, hiszen szerződése igencsak magas árat tartalmaz. Az énekesnő a botrányokat ígérő könyvért közel 12 millió fontot, azaz nagyjából 5 milliárd forintot kaphat a megjelenést követően, ezért is sürgetné a mielőbbi kiadást. 

Hamarosan olyan dolgok derülnek ki Britney Spearsről, melyekről még sosem beszélt korábbanForrás: Getty Images for GLAAD/2018 J. Merritt/J. Merritt