Kasza Tibi és Görög Zita

A Szerencsekerék forgatásán történt, hogy Görög Zita kitálalt közös múltjukról, mely szemmel láthatólag zavarba hozta az egykori énekeset. A modell valószínűleg így vágott vissza a műsorvezetőnek a korábbi megaláztatásért, amikor énekesi karrierben gondolkodott és Kasza annyit válaszolt neki: ezt gyorsan felejtsd el. Az adás során Görög Zita azt is elárulta, hogy egy randevú során történt a kellemetlen beszélgetésük, de Kasza akkor is próbált hárítani, majd nagy nehezen elismerte, valóban randevú volt, ami nem sikerült túl jól.

Az nem randi volt, ettünk valamit... De az nem randi volt! - magyarázta Kasza Tibi, de Görög Zita így vágott vissza: "Hány évig könyörögtél, hogy együnk valamit?" - hangzott el a TV2 stúdiójában a kellemetlen párbeszéd.

Görög Zita a Szerencsekerékben vallotta be, hogy múltjuk van Kasza Tibiveltv2

Hugh Grant és Ashley Graham

A 2023-as Oscar-gála egyik legkínosabb pillanata volt, amikor a modellből riporterré avanzsált Ashley Graham interjúzni próbált Hugh Granttel. A színész nehezen viselte Graham tudatlanságát és nagyon otromba módon viselkedett vele, miután félreértette a mondandóját a Hiúság Vásáráról, mellyel egy angol irodalmi alapműre tett utalást a színész. Graham próbálta menteni a helyzetet, de nagyon kínos kérdéseire még kínosabb válaszokat kapott.

Arra, hogy kinek drukkol csak szűkszavúan annyit mondott, hogy senki nem jut most eszébe. Majd Graham megkérdezte tőle, hogy mit visel, Grant erre annyit felelt, hogy „csak az öltönyömet". Ashley Graham még mindig nem adta fel és rákérdezett, hogyan érezte magát a Tőrbe ejtve – Az Üveghagyma című film forgatásán, melyben köztudottan csak pár másodperc erejéig látható a színész.
Én alig vagyok benne. Körülbelül három másodperce tűnök fel a filmben - válaszolta röviden Hugh Grant, majd a modell megköszönte a remek beszélgetést, mire a színész szemforgatva továbbállt.

Ashley Graham és Hugh Grant kínos beszélgetést folytatott az Oscar-gálánForrás: ABC

A cikk folytatásáért lapozzon!