Janet Jackson és Justin Timberlake

Az egyik legemlékezetesebb és legmegalázóbb koncertincidenst még külön elnevezést is kapott, és csak „Nipplegate" botrányként hivatkoznak rá, ezzel is Jackson kilátszó mellbimbóira utalva. Az eset a 2004-es Super Bowl halftime show-n történt, melynek fellépői az akkor 38 éves Jackson és Timberlake voltak. Az énekes egy hevesebb jelent közben letépte Jackson felsőjét, aki csak meredten bámult meztelen melleire, melyet egy egész világ élőben láthatott kollégája óvatlanságának köszönhetően.

Az eset "Nipplegate" botrányként vált ismerttéForrás: Page Six


Salma Hayek és Eminem

A 2020-as Oscar-gála legkínosabb jelenete Hayek és Eminem között zajlott, sokan nem is értették vajon mi történt a színfalak mögött, de a színésznő úgy döntött, hogy megmagyarázza a történteket. Hayek a saját Instagram-oldalán tette közzé az incidensről készült fotókat és a bejegyzésben leírta, mi történt köztük valójában.

Ezeken a képeken úgy tűnik, mintha én és Eminem a legjobb barátok lennénk, de ami valójában történt, az az volt, hogy ő éppen jött le a színpadról, én meg készültem, hogy kisétáljak előadni. Annyira lesokkolódtam, amint megláttam őt, hogy véletlenül leöntöttem vízzel. Ha megvizsgálod az arckifejezésünket, akkor láthatod, hogy megszégyenült arccal nézek, ő pedig megrémült tőlem. Ahogy próbáltam letörölni róla a vizet, impulzív módon megöleltem, és ezt mondtam: "Örülök, hogy találkozhattam veled, Eminem! Hatalmas rajongód vagyok!" Mert én tényleg az vagyok. De annyira csalódott voltam, hogy ennyire bolondot csináltam magamból előtte" - írta akkor Salma Hayek, aki nagyon rosszul érezte magát a történtek miatt. Később Eminem is megszólalt az esetről, ő egyáltalán nem bánta a dolgot, annak örült, hogy kapott egy ölelést Salma Hayektől.

Salma Hayek és Eminem kínos pillanataForrás: Salma Hayek Instagram