Kiderült, valójában miért hagyták el Kozsóék a TV2 műsorát

Párharc, Kozsó
Vágólapra másolva!
Az első versenyhét végén Kozsó kiállt a versenytársai elé a barátnőjével, és tett egy olyan bejelentést, amire gyakorlatilag senki sem számított: feladták a játékot. Sokan nem értik a döntésüket, nekik Kozsó és Ágica egy közleményben üzentek.
Vágólapra másolva!

Miután lezajlott a párbaj, amit Somhegyi Krisztiánék nyertek, és eredetileg DR BRS-éknek haza kellett volna menniük, Kozsó kiállt a társaság elé és sírva fakadt. Mint kiderült, egy órával korábban barátnőjével úgy döntöttek, átadják a helyüket Adriéknak, ha ők esnek ki, és ez megtörtént. Kozsóék tehát feladták a Párharcot, most pedig egy bejegyzésben magyarázzák a döntésüket.

Forrás: TV2

"Köszönjük, akik szurkoltak nekünk. Sokat gondolkodtunk, hogy elvállaljunk-e egy olyan versenyt, ahol komoly kihívásokat kell teljesíteni, és ahogy láthattátok is, álltunk elébe.

A párok osztják be maguk között a feladatokat, hogyan taktikáznak, milyen adottságaik vannak, mennyire szerencsések, mennyire ismerik és szeretik egymást, mennyire szeretik mások őket. Szerettük volna kipróbálni magunkat egy hétköznapinak nem mondható helyzetben, és ez alatt a pár nap alatt a versenytársakat is sikerült megismernünk. Tisztában voltunk, ki hogyan vélekedik rólunk, de hisz ez az Ő véleményük! Igyekeztünk mindenkit egyformán biztatni és segíteni, mindenki sikerének egyformán örültünk, ha kritikánk építő jellegű volt, annak hangot adtunk. Nem DR BRS-ék kérésére szavaztunk Krisztiánékra, hanem azért, mert úgy gondoltuk, hogy ha erőnléti feladat lesz, akkor a fiatalok maradhatnak, ha pedig párkapcsolati összecsapás, akkor Adriék jobban ismerhetik egymást, és azért nyerhetnek.

Azért indultunk, mert kaptunk egy lehetőséget, és éltünk vele, hogy kipróbáljuk magunkat. NYERNI - mindenkinek mást jelent. Döntőig meneteltünk második nap. Összesítettben harmadik helyen álltunk.. Megkaptuk, amiért odamentünk, tudtuk, hogy 'a csúcson kell abbahagyni' . A villán kívüli rengeteg elfoglaltságot, fellépést, egyetemet, felkészülést egy külföldi versenyre - sajnos nem tudtunk tovább kizárni az életünkből, és ez is szerepet játszott döntésünkben. Kapcsolatunkat ez a tapasztalat csak még jobban megerősítette, ha lehet ennél erősebb, és egy életre szóló élményt kaptunk!

Ui.: akik nem tartanak nyelvtörőben kihívásnak, légyszi mondjátok gyorsan:
'Egy mágustól lestem, festem a testem!
Nyerő az erő, míg az ész felemelő!
Agyam alatt az alap izmom, ha dagad...
Abból fakad minden baj, ha egyszer elapad!
Apropó! Én nem vagyok naplopó!
Tele a markom! Tartom a kardom!
Ha jó, ha nem, ha muszáj:
Hívjatok úgy: Szomorú Szamuráj!'