Kórházba került Horváth Éva

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Nemrég tudatta követőivel Horváth Éva, hogy kórházba került Balin, ezért is jelentkezett kevesebbet az elmúlt napokban. Az egykori szépségkirálynő egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben meg is mutatta, hogy milyen borzalmas állapotban van.
Vágólapra másolva!

Már második éve, hogy Horváth és családja elköltözött Indonéziába, ahol eddig szerencsésen alakultak a dolgai. Most azonban váratlan betegséggel szembesült, eleinte nem is gondolta, hogy ilyen komoly a baj.

Először az egyik durrant be, akkor azt gondoltam, lehet, hogy belement a por. Utána a másik szemem durrant be, így nézett ki reggelre. Úgyhogy most itt vagyok egy ilyen kis helyi kórházkában, hogy valamit kezdjenek velem, mert gyakorlatilag vezetni alig tudok, hiszen nem látok ki a kis csíkszememen, a kis lyukon. Hát, kiderül, hogy mit mondanak... Kicsit vörös, kicsit be van puffadva, látjátok? Imádom én is" - magyarázta az ideiglenesen elérhető Instagram-sztoriban Horváth Éva, akinek a szemével és látásával adódott komolyabb probléma, egyelőre nem tudja, hogy mi okozza a gondot.

Horváth Éva egy videón mutatta meg rejtélyes szembetegségét Forrás: Horváth Éva Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg 24 órán keresztül.