Részegen karambolozott, majd a segítségére siető tűzoltókat szidta a színésznő

Apple TV+ Original Series "See" Season 3 Los Angeles Premiere - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - AUGUST 23: Haley Pullos attends the Apple TV+ Original Series "See" Season 3 Premiere at DGA Theater Complex on August 23, 2022 in Los Angeles, California. Jon Kopaloff/Getty Images/AFP (Photo by Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a kórházba került Haley Pullost, miután részegen balesetet okozott a pasadenai autópályán.
Vágólapra másolva!

Súlyos balesetet okozott Haley Pullos, aki részegen vezetett az autópályán Pasadenában: a kocsijával átsodródott a szembejövő sávba, majd frontálisan ütközött egy másik kocsival, amely majdnem 100 kilométer per órás sebességgel haladt. A TMZ képeket is közölt a karambolról, azok alapján csoda, hogy mindkét sofőr túlélte.

Haley Pullos Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jon Kopaloff

Pullos egyébként a kocsiba szorult, a tűzoltóknak kellett kimenteniük. A színésznő állapotát jelzi, hogy az egyik tűzoltónak állítólag odaszólt, hogy vigyázzon jobban, hisz egy 400 dolláros blúz van rajta. Pullost aztán a kórházban tartóztatták le, ahol a személyzettel szintén agresszíven viselkedett, végül be kellett nyugtatózniuk.

Haley Pullos a General Hospital című szappanoperában eddig majdnem 500 epizódban szerepelt, de olyan sorozatokban is feltűnt korábban, mint a Szellemekkel suttogó, a Dollhouse – A felejtés ára vagy a Doktor House.