A külseje miatt érték súlyos vádak Hódi Pamelát

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Miután rendőrségi ügy lett abból, hogy egy ismert magyar modell illegálisan jutott hozzá a cukorbetegeknek szánt gyógyszerekhez, felütötte a fejét egy újabb pletyka. Történetesen Hódi Pamelát vádolták meg azzal, hogy ilyen készítménnyel fogyhatott le.
Vágólapra másolva!

Páran egy magyar sztáranyukát, Hódi Pamelát is meggyanúsítottak azzal, hogy a "csodaszertől" fogyott le. Ezt a kijelentésüket azzal próbálták meg alátámasztani, hogy az egyik fotóján egy, a Saxendára hajazó készítmény látható a hűtőben, ám jobban megnézve egyértelműen látszik, hogy semmi közös nincs a két dologban azon kívül, hogy kék színűek. Sem a felírat, sem pedig a csomagolás formája nem egyező az illegális gyógyszerével, mégis megállás nélkül alázzák az interneten miatta. A legtöbb vád egyébként a Redditen érte a sztáranyukát, persze akadtak olyanok is, akik azonnal a védelmükbe vették.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

A szóban forgó fotó ITT nézhető meg!

Hódi Pamela a témától függetlenül sem szeretett volna nyilatkozni, ellenben a pletykák hallattán ledöbbent. Mint mondta, az ilyesfajta rágalmaknak nem szeretne teret adni. "Nem szeretnék nyilatkozni, az ilyen alaptalan vádakról pedig főleg nem. Egyébként senkinek sincs köze ahhoz, hogy másnak mi van a hűtőjében" - mondta a Ripostnak a sztáranyuka.