Visszavonulásáról beszélt Marsi Anikó

dancing with the stars 2020 MARSI ANIKÓ
Vágólapra másolva!
Marsi Anikó már régóta vezeti a TV2 hírműsorát, a Tényeket és nagy lelkesedéssel végzi a munkáját a mai napig. Ezért eddig fel sem merült, hogy a visszavonulás gondolata foglalkoztatja. Magánélete is egyenesbe került a válása után, ugyanis tavaly újra férjhez ment és nagyon boldog új párja mellett. Most meglepő kijelentést tett a munkájáról. 
Vágólapra másolva!

Marsi Anikó élete kiegyensúlyozott, hiszen van két egészséges fia és boldog új férje, Gyarmati Gábor oldalán, akivel egy új vállalkozásba is kezdtek nemrég. A Tények műsorvezetője saját ingatlanuk felújítása közben rájött, hogy nagyon élvezi ezt a munkát és még tehetsége is van hozzá. Marsi nemrég egy nőcsapatot kezdett el toborozni a lakások felújításával foglalkozó vállalkozásához, azóta nem beszélt arról, hogy sikeres volt-e a projekt.

Most elárulta, hogy miért érezte szükségét annak, hogy több lábon is álljon, hiszen fogalkoztatja az idő múlása és úgy gondolja, hogy hamarosan elhagyja a Tényeket.

Közel az ötvenhez ezzel már számolni kell, de azt gondolom, ez így van jól, ezt el kell fogadni. Gyakran mondom a kollégámnak, Gönczi Gábornak, hogy mindenképpen jelezze, ha már olyan rosszul nézek ki, hogy ideje visszavonulni. Persze, ezen csak nevetünk, Gábor úriember, soha nem mondana ilyet. Abban viszont bízom, hogy magamtól is észreveszem majd, mikor jött el ennek az ideje, de ha más nem, a főnökeim biztosan jelzik majd" - vallotta be őszintén Marsi Anikó, aki még nem most tervezi a visszavonulást és később is szívesen részt venne a háttérmunkákban.

Ám biztos vagyok abban, hogy bőven van olyan háttérmunka a tévénél, ami lehetőséget kínál nekem, ha a kamerák elől elkerülök. Emellett a bútorfelújítás az, amiben igazán megtaláltam magamat. Hatalmas öröm számomra, hogy pár forintból sikerül hozzájutnom gyönyörű bútorokhoz, amiket saját magam varázsolok újjá. Akár azt is el tudnám képzelni, hogy a jövőben üzletszerűen foglalkozzam ezzel" - mondta a Blikknek.

Marsi Anikó a Tényekben Forrás: instagram/marsianiko