Az RTL Klub gyerekverő színészének testvére attól fél, hogy a férfi visszatér az életükbe

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Molnár Gusztáv, az RTL Klub alkoholista, gyerekverő színésze már fél éve bevonult egy drága elvonóra, melyet két barátja fizet helyette. A színésznél nem lehet telefon, nem látogathatják, teljesen elszigetelve él a világtól. Bevonulása előtt elvesztett mindent, többek között az egyetlen testvérével is csúnyán összeveszett, aki most elárulta, hogy nemrég találkozhatott a színésszel. A nő elmondta, hogy egyre közelebb vannak Molnár Gusztáv szabadon bocsátásának napjához, amivel kapcsolatban kétségei vannak.
Vágólapra másolva!

Meglepetésként érte Molnár Gusztávot, amikor egyetlen testvére meglátogathatta a különösen szigorúan őrzött rehabilitációs intézményben. A színész azért sem számított a látogatására, mivel a bevonulása előtt az ő kapcsolatuk is nagyon megromlott. Testvére, Csilla elmesélte, hogy milyen volt a találkozás a színésszel, aki nagyon meghatódott a viszontlátás pillanatában.

Mentem is azonnal, és ahogy Guszti is, én is csak a helyszínen döbbentem rá, hogy ő nem tudott a találkozóról. Sírva-zokogva borultunk egymás nyakába... Azt hitte, hogy nem állok vele soha többet szóba, így duplán boldog volt, amikor meglátott" - kezdte a színész testvére, aki szerint Molnár Gusztáv már tudatában van a cselekedeteinek és nagyon bántja, hogy mindenkit elveszített az alkoholizmusa és agresszív viselkedése miatt.

"Azt mondta, hogy nagyon jól halad a terápiája, érzi, hogy nemsokára eljön az idő, amikor újra magabiztos lesz és képes lesz gondoskodni magáról. Tudja, hogy mennyi rosszat tett azokkal, akik szeretik őt, és azt tervezi, hogy kemény munkával visszaszerzi majd az elpocsékolt bizalmat" - idézte Csilla testvére szavait, melyekben nehezére esik bízni a sok probléma után.

"Azért azt megmondtam neki, hogy sok dolga lesz ezzel... Hiszen nagyon nehéz lesz elhinnünk, hogy soha többé nem bánik olyan rosszul velünk, mint ahogy azt az alkohol hatása alatt tette. Bízunk benne és nagyon várjuk vissza az életünkbe,

Remélem, feleslegesen" - zárta gondolatait a Borsnak Molnár Gusztáv testvére.