Borzalmas fájdalmai vannak Zalatnay Saroltának, folyamatos kezelésre szorul

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta, aki május 10-én esett le szeretett lova hátáról. Az énekesnő azóta sem érzi magát jobban, folyamatos kezelésre szorul.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt a baleset utáni állapotáról. A műsorban videóhívásban kapcsolták az énekesnőt, aki olyan rosszul van, hogy nem tudott bemenni a stúdióba sem. A kötelezettségeinek igyekszik eleget tenni, de amikor csak lehetősége van, pihenteti a derekát, hogy minél előbb meggyógyuljon.

- mondta az otthonából bejelentkezve Zalatnay, aki általában a színpadra állva elfelejti minden fájdalmát, de ez a sérülés még ott is megkínozza. Már tíz napja folyamatosan gyógyszert szed és mellé injekciókkal segítik a gyógyulását, de ehhez neki is be kell tartani az utasításokat és pihentetni a fájó derekát, mely nagymértékben zúzódott az esés következtében.

Zalatnay Sarolta szinte felfogni sem tudja, hogyan történt az eset, hiszen 16 éve szinte családtag számára Manócska nevű lova, aki még sosem viselkedett zaklatottan a gazdája jelenlétében. Az énekesnő nem hibáztatja az állatot, úgy gondolja, neki kellett volna óvatosabbnak lenni.

- idézi a Tények.hu Zalatnayt, aki reméli, mielőbb felgyógyul, hiszen életrajzi filmjének előkészületeiben is szeretné kivenni a részét.

Zalatnaynak borzalmas fájdalmai vannak Life TV