Kislányával közös fotót mutatott Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Múlt héten, május 11-én hozta világra harmadik gyerekét Kulcsár Edina, aki a hatalmas botrányt okozó, kórházban táncolós videója után eltűnt a közösségi oldalairól. Persze érthető módon, hiszen az újszülött kislányával, Amarával töltötte az idejét. Most úgy tűnik, hogy már visszatért normális kerékvágásba, egy új fotót mutatott kislányával.
Vágólapra másolva!

Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya, Amara, akiről már a születése napján is mutatott egy-egy fotót az édesanyja és édesapja is. Majd egy nagy felháborodást kiváltó videót is közzétettek, melyet még a szülés előtt vettek fel. Sokan kritizálták a házaspárt az illetlen viselkedése miatt, de ők a mai napig nem reagáltak ezekre az üzenetekre.

Most egy hét hallgatás után előkerült Kulcsár Edina, aki egy kislányával készült közös fotót mutatott a követőinek. A képen Kulcsár és nagyobbik lánya, Nina látható, akik teljesen egyforma szettben pózolnak a fotókon. A háromgyerekes édesanya rögtön három fotót is megosztott, az elsőn csak Ninával látható, ahogy puszit nyom Kulcsár Edina arcára, a másodikon már kiskutyájukat is megörökítették. Kulcsár elárulta, hogy a fotókat most is kisfia, Medox készítette róluk.