Súlyos milliókat fizethet Vajna Tímea, ha nem mond le a gyerekvállalásról

Vajna Timi, Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Vajna Tímea elkeseredve jelentkezett egy klinikáról, ahonnan egy megdöbbentő üzenetet is közzétett. Andy Vajna özvegye a férfiakat hibáztatja azért, hogy sok nőnek nem születik időben gyereke. Időközben kiderült, hogy nem termékenységi klinikán, hanem spermabankban járt, így elárulva, hogy nincs együtt már egykori vőlegényével Zoltánnal. Ha valóban ehhez a módszerhez folyamodik, súlyos összegeket kell majd fizetnie az anyaságért.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea régóta dédelgetett álma, hogy édesanya legyen. Nemrég bevallotta, hogy természetes úton sikerült - rengeteg vizsgálatot és beavatkozást követően - teherbe esnie, de 7,5 hetes korában elvetélt. Valószínűleg ez is rányomta a bélyegét jegyességére, mivel már egyértelmű, hogy nincs együtt egykori párjával, Zoltánnal.

Vajna Tímea saját maga vallotta be egy, a spermabankban kapott listát megmutatva, hogy mihez folyamodott, annak ellenére, hogy ritkán oszt meg magáról ennyire bensőséges információkat.

A korlátozott ideig elérhető bejegyzése alapján a spermabankos donorok teljesen anonim módon ajánlják fel az örökítő anyagot, és a legfontosabb információkat lehet róluk megtudni. A lapon feltüntetik, hogy milyen színű a donor szeme, haja, továbbá a kimagasló képességeiket emelik ki, mint az iskolai végzettség, sport, vagy egyéb területen.

Amennyiben Vajna Tímea él a lehetőséggel és a donor általi megtermékenyítés lehetőségét választja, akkor mélyen a pénztárcájába kell nyúlni, ugyanis ha még több információt szeretne megtudni a leendő biológiai apáról, annál többet kell fizetnie. Csak a teljeskörű információkért fizethet 3500 dollárt, azaz 1,3 millió forintot, a minta és a beavatkozás csak ez után következhet - írja a Blikk.

Vajna Tímea bármit megadna azért, hogy anya lehessen Forrás: Vajna Tímea Instagram