Top5: Ezek a legnézettebb filmek most a Netflixen

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Egy thriller van az első helyen, de Jennifer Lopez új filmje is napok óta ott van a Netflix legnépszerűbb filmeket felsorakoztató listáján.
Vágólapra másolva!

1. Hűséges barátnők

A Hűséges barátnők a Netflix legújabb thrillere. A történet szerint két barátnő titkos viszonyokba bonyolódik, egymásnak biztosítva alibit, de lebuknak a sok hazugsággal, amikor egyikük eltűnik. A film napok óta a toplista élén szerepel, jelenleg is ez a legnézettebb a Netflixen.

2. Anya

Jennifer Lopez új filmje, Az anya, a második helyen áll. Az 53 éves színésznő rejtőzködő bérgyilkosként a lánya megmentésére indul. A történet szerint, miután évekig bujkált az alaszkai vadonban, visszatér, hogy megmentse a lányát. A főbb szerepekben Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci és Gael Garcia Bernal látható.

3. Átjáróház

Egy magyar romantikus vígjáték is felkerült a toplistára, ez pedig az Átjáróház. A történet szerint Krisztián (Bárnai Péter) egy vagány srác, és végre szerzett magának állást: egy hullaház portása lett. És halál szerelmes – volna. De a kiszemelt csaj, Ági (Rujder Vivien) az első találkozásuk után nem sokkal ügyfélként bukkan fel: balesetet követően hozzák a fagyasztóba - áll a film ismertetőjében.

4. Stillwater – A lányom védelmében

A Stillwater – A lányom védelmében (eredeti címe: Stillwater) 2021-es amerikai bűnügyi filmdráma Tom McCarthy rendezésében. A forgatókönyvet McCarthy, Marcus Hinchey, Thomas Bidegain és Noé Debré írták. A főszerepben Matt Damon, Camille Cottin és Abigail Breslin látható, a film pedig régóta szerepel a Netflix toplistáján.

5. Anna Nicole Smith: Nem ismertek engem

Anna Nicole Smith életét és halálát is másfél órás dokumentumfilmbe sűrítette a Netflix. A Playboy-nyusziból színésznővé és később bulvársztárrá vált Smith tragikus történetét családtagjai és egykori barátai mesélik el. A történet jelenleg az ötödik helyen áll a magyar toplistán a filmek közt.