Megcsalhatta fiatal barátnőjét L.L. Junior, akivel botrányos válása közben szakított

Dárdai Blanka, L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Nincs szerencséje a szerelemben L.L. Juniornak, aki a napokban zajlott a válópere feleségével, Körtvélyessy Kingával, akivel még 2021 nyarán futott zátonyra a házassága. A rapper az utóbbi időben nemcsak magánéletével, hanem szakmai botrányaival is felhívta magára a figyelmet, a legnagyobb visszhangot a 2023 év elején tartott Aréna-koncert váltotta ki, ahol a Fekete Vonat tagjai húsz év után álltak együtt újra színpadra. A rapper a koncertbotrány után pár nappal bejelentette, hogy mégsem folytatják együtt a zenélést zenésztársaival, a problémák elől pedig Dominikára menekült, miközben a válása is folyamatban volt. Most újabb botrányt okozott, amikor kiderült, szakított 18 évvel fiatalabb barátnőjével, akivel fél évig tartott a kapcsolatuk - többen azt találgatják, hogy megcsalás állhat a háttérben.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior neve elég sokat felbukkant az utóbbi időben, ha botrányokról volt szó. A rapperől hol a magánéletével, hol a karrierjével kapcsolatban cikkeztek a lapok, ugyanis bőven szolgáltatott beszédtémát az elmúlt időszakban. A botrányos Fekete Vonat koncertet megelőzően Dárdai Blanka miatt támadták sokan, ugyanis a fiatal énekesnő 18 évvel fiatalabb nála.

L.L. Junior és Dárdai Blanka szakítása hátterében megcsalás állhat Forrás: L.L. Junior/Instagram

Utólag kiderült, hogy fél év együttlét alatt nagyon sokat veszekedtek, nem véletlen, hogy korábban is felröppentek a szakításukról szóló pletykák. Azonban most úgy tűnik, hogy véglegesen váltak el útjaik, legalábbis egy közeli ismerős elmondásai alapján nem valószínű, hogy kibékülnek.

A fiatal énekesnő pár hónappa ezelőtt Dominikára is követte a rappert, ahonnan rengeteg közös fotót osztottak meg a tengerparti környezetről, de ezek az emlékek már eltűntek a közösségi oldalaikról, mely szintén arról árulkodik, hogy összevesztek.

Kép a közös nyaralásról Forrás: L.L. Junior/Instagram

Egyesek szerint L.L. Junior viharos válása is rányomta a bélyegét az új kapcsolatára, mások szerint megcsalás állhat a háttérben. Egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban többen is azt állították, hogy tudomásuk van arról, hogy a rapper megcsalta Dárdait, de a házasságaiban sem volt hűséges.

– íra egy felhasználó a súlyos vádat a rapperrel szemben, több hasonló történetre is fény derült a zenésszel kapcsolatban.

Van egy influenszerekkel dolgozó nő, (akit ismerek és a Csutinál kezdte a szakmát) azzal is évekig kavart meg húzogatta pénzzel, szintén Kinga mellett, ennyit róla!" – írta egy másik felhasználó, aki még durvább dolgokat hozott fel a rapper ellen.

Majd ezekre a vádakra reagálva, többen is megneveztek egy énekesnőt is, akivel tavaly nyáron alakult egy rövid románca a rappernek. Ezért most egyesek úgy gondolják, hogy ismét ez a népszerű, magyar énekesnő állhatott Dárdai Blanka és L.L. Junior közé, de erre egyelőre semmi bizonyíték nincs.

L.L. Junior nagy nőcsábász hírében áll Forrás: L.L. Junior Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!