A villamoson hisztériázott az RTL Klub bukott sorozatszínésznője

VV Kriszti
Karnics Krisztina
Vágólapra másolva!
Sorozatban és valóságshow-ban is szerepeltette a csatorna.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron egy baloldali tüntetésen magából kifordulva, részegen, bódult állapotban rikácsolt a rendőrökkel Karnics Krisztina, az RTL Klub sorozatszínésznője, aki akkor még az Éjjel-nappal Budapest című, azóta megbukott sorozatban játszott. A nőt saját munkaadója is elítélte: "Az Éjjel-Nappal Budapest produkció külső gyártócége számára elfogadhatatlan Karnics Krisztina viselkedése a 07.14-i tűntetésen, amely a szereplő rendőri előállítását eredményezte. A produkció tiszteli a véleménynyilvánításhoz és annak szabad kifejezéséhez való jogot, és munkatársaitól is elvárja, hogy ezt megfelelő formában tegyék. Karnics Krisztina megnyilatkozásától a produkció elhatárolódik" - áll a közleményükben. Erről itt olvashat többet.

Karnics Krisztina így toporzékolt a tüntetésen Forrás: Origo

Később megjutalmazta az RTL Klub, a Való Világban szerepeltették - írtuk korábban. A realityt meg is nyerte, sok néző szerint azzal, hogy az összefoglalókba nem kerültek be botrányos, vállalhatatlan pillanatai.

A Redditre most kiderült videó szerint a volt realityszereplő most egy villamoson okozott botrányt, a felvételért lapozzon!