Ilyen állapotban van most Zámbó Jimmy megvakult testvére

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Egy hónapja Zámbó Árpy arról beszélt, hogy másfél évvel ezelőtt a testvére teljesen elvesztette a látását. Most újabb hírek érkeztek róla.
Vágólapra másolva!

Zámbó Jimmy legidősebb testvérét, Györgyöt komoly csapások érték az elmúlt években. Több alkalommal is kórházba került, kétszer sztrókot kapott, egy alkalommal műteni kellett, valamivel később pedig kialakult nála a cukorbetegség. Utóbbi miatt másfél évvel ezelőtt teljesen elvesztette a szeme világát, ahogy Árpy mondta, szinte egyik napról a másikra megvakult.

György és a család abban bíztak, hogy esetleg van esély arra, hogy újra lásson. Az egyik budapesti kórházban azt a választ kapták, hogy nem műthető, fogadják el, soha többé nem fog látni.

Zámbó Árpy mesélt a testvéréről

Nem adták fel a reményt és tovább kutattak a lehetséges megoldás után. Egy barátjuk révén azonban rátaláltak egy szegedi professzorra, aki vállalta a műtétet és azt állította, képes visszaadni a látását. A beavatkozásra húsvét előtt került sor, ám az, hogy sikeres volt-e, csak hetekkel később derült ki.

"Az orvos nem részletezte, hogy pontosan mit csinált vele, úgy tudom, valamilyen gázzal töltötték föl a szemét. Most 3-4 hetet kell várni a végleges eredményre, ez idő alatt felszívódik, és 2 óránként csepegtetni kell a szemébe egy speciális szemcseppet. Az orvos azt ígérte, hogy Gyuri látni fog" - mondta 1 hónappal ezelőtt Zámbó Árpy, akit most ismét felkeresett a Bors, hogy mesélje el, sikeres volt-e a műtét.

– mesélte.

" A professzor, aki műtötte azt mondta, hogy 3-4 hónapot várni kell, de utána a bal szemét is megoperálja. Meglátjuk, hogy mit lehet vele tenni.

– mesélte boldogan Jimmy testvére.