Király Linda kitálalt L.L. Juniorról és a megcsalásról

Király Linda
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga hosszadalmas és nehéz válópernek néz elébe, közben a rappert a fiatal barátnője is elhagyta. Állítólag megcsalás van a háttérben, a pletykák szerint Király Lindával jött össze. Nem először merül fel ez a pletyka, miután tavaly ugyanabban az olasz városban nyaraltak egyszerre, és a rapper többször feltűnt az énekesnő lakása környékén.
Vágólapra másolva!

Péntek este L.L. Juniorral jelenik majd meg interjú a Frizbi YouTube-csatornáján. Az új rész előzetese szerint az énekest egyebek mellett a válásáról és a Dárdai Blankával való szakításáról is kérdezte Hajdú Péter, és felmerül Király Linda neve is. Az epizódban így vall majd L.L. Junior:

Olaszországban összefutottunk, de külön társasággal voltunk. Most, hogy a Blankával van ez a rumli, előhozták a tavalyi pletykákat

– magyarázta Junior, majd hozzátette: "25 éves ismeretség a mienk. Vicces, hogy Blanka és Király Linda egy kerületben laknak, közel egymáshoz. Mi haverok vagyunk, bulizunk. Kölcsönös tisztelet van köztünk, ennyi."

Forrás: Király Linda/Instagram

Király Linda állítólag egy pár percig hangosan kacagott, miután a Bors megkérdezte tőle, hogy mi igaz a szóbeszédből.

"Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogy

Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam."