Egy év leforgása alatt teljesen megváltozott Kulcsár Edina és Csuti élete, velük együtt természetesen gyerekeiké is. Az üzletember fél éve van együtt párjával, Biankával, akit már Medoxnak és Ninának is bemutatott.

Csuti nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött, testvére halála és a válása nagyon megviselte a férfit. Több próbálkozása volt Kulcsár Edinával való szakítása után. Végül egy Bianka nevű hölgy rabolta el a szívét, olyannyira, hogy már a gyerekeit is bemutatta neki.

Lassan fél éve tart a szerelem, nálunk négy hónap tájékán jött az első olyan esemény, ahol ők személyesen is találkoztak. Ez kölcsönös volt, erre szerintem nincsenek szabályok, hogy mikor kell. Mindannyian azt éreztük, ennek most már itt lehet az ideje – mondta Csuti a TV2 Mokka című műsorában. Az üzletember egyáltalán nem félt, hogy gyerekei hatására máshogy fogja látni Biankát.

Nem, mi nagyon sok időt töltöttünk együtt, és az ember onnantól kezdve, hogy apaként tudja, ez a pillanat eljön, megpróbálja már az elejétől olyan szemmel nézni a kapcsolatot, azt a személyt, akiben megtalálta azt a valakit, aki a szerelme lehet – mondta Csuti, aki új családtagjukat, egy kiskutyát is magával vitt a stúdióba, aki a Fradika nevet kapta.