L.L. Junior elmondta, hogy min vitáznak Kingával a válás során

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga hosszadalmas és nehéz válópernek néz elébe. Bár még nem tudtak végleg megegyezni közös kislányuk felügyeletéről, ha ebben sikerül kompromisszumra jutniuk, jöhet az újabb kör az anyagiakról, amiben szintén nem egyezik az álláspontjuk.
Vágólapra másolva!

A rapper szeretne teljes értékű édesapja lenni a Kingával közös, két és fél éves gyereküknek, ezért ragaszkodik ahhoz, hogy – a nagyfiához hasonló módon – heti három napot lehessen vele a kislánya, Lili. Kinga ennél kevesebb időt engedne, ám a bíróság ideiglenes ítélete Junior kéréséhez közelít.

– Én nem akarom Kingától elvenni a gyereket! Csupán azt szeretném, hogy ugyanúgy meg tudjuk oldani, mint Lacika édesanyájával, Csillával.

nehéz konszenzusra jutnunk, de bízom benne, hogy találunk megoldást, idővel pedig lecsillapodik minden. Kinga jó ember, jól neveli a kislányunkat, és tudom, hogy lesz nála egy pont, amikor megenyhül. Az biztos, hogy

– mondta L.L. Junior, hozzátéve: jó ideje már kizárólag ügyvédeiken keresztül kommunikálnak exével, és nemcsak a gyerekelhelyezés kérdésében nem tudnak megegyezni.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior Instagram

– Anyagilag sem tudtunk még megállapodni, az egy másik kör lesz. Gyerektartásban, úgy tűnik, sikerült egyességre jutni, azt fizetem és Lili bölcsijének a felét is. Ez rendben van részemről, a többit majd meglátjuk.

Meghalnék, ha hétvégi apuka lennék – idézi a Blikk a Frizbi TV-nek nyilatkozó Juniort.