Ezt senki nem gondolta volna Hegyes Berciről

Lissák Laura és Hegyes Berci
Lissák Laura és Hegyes Berci
Vágólapra másolva!
Az életben nem, de a táncparketten egy párt alkot Lissák Laura és Hegyes Bertalan. A TV2 Dancing with the Stars című műsorának szereplői továbbra is együtt dolgoznak. Hamarosan újból találkozhat velük a közönség az ország legnagyobb fitnesz fesztiválján. Hegyes Berci többek között arról is beszélt az Origónak, hogy ilyen komoly kapcsolata, mint a mostani, még soha nem volt.
Vágólapra másolva!

Előszeretettel dolgozik együtt Lissák Laura és Hegyes Berci, közösen tartanak latin-amerikai workshopokat. Így lesz ez most is, a Smart Sport Expó és Fitness Fesztiválon június 4-én.

Vasárnap egy latin-kardió órát fogunk tartani, csacsacsa és szamba lépésekkel" – mondta az Origónak Lissák Laura. A páros, ahogyan fogalmaztak, egy könnyen követhető mozgásformát mutat majd meg a színpadon. Alakjuk tökéletes, mégis azt esznek, amit csak szeretnének.

Forrás: https://www.instagram.com/lissaklau/

Ha rólam van szó, nem én vagyok az egészséges étkezés nagykövete, kedvencem a pacal pörkölt és rengeteg tésztát eszem" – mondta Hegyes Berci. Kell is nekik az energia, naponta akár hét órát is edzenek Laurával, aki azért, ha teheti, főz.

Ha éhes vagyok, biztos, hogy enni fogok, nem vagyok egy önsanyargató típus. Mégis vannak napok, amikor jobban odafigyelek az étkezésemre és heti kétszer-háromszor főzök. Igyekszem minőségi alapanyagokat használni. A párom sem diétázik, szerencsések vagyunk" – mondta Lissák Laura, aki ennél többet nem árult el szerelméről. Berci megnyílt, azt mondta, remekül működik a kapcsolata. „Múlt hét csütörtökön lettem egy éves a barátnőmmel, Fannival. Együtt szerepeltünk az Ázsia Expresszben is, túléltük, összekovácsolt bennünket. Ő élete legjobb kalandjának tartja a műsort, de továbbra is a háttérben dolgozik. Mesterfodrász, a Dancing with the Starson dolgozott, amikor megismerkedtünk. Fullosan jól elvagyunk, a jó kommunikáció a titkunk. Rengeteget beszélgetünk, mi azonnal megbeszélünk mindent, ami zavarja a másikat. Legyen az akár féltékenykedés, bár az a kevesebb. Nekem ennyire komoly kapcsolatom még nem is volt igazából" – mesélte büszkén Berci.