Húsz év után kibékült Ganxsta Zolee és Dopeman – videó

Dopeman és Ganxsta Zolee
Dopeman és Ganxsta Zolee
Vágólapra másolva!
Ganxsta Zolee és Dopeman együtt kezdtek zenélni, utóbbi azonban elhagyta a Kartelt. Azóta nem szerepeltek együtt kamerák előtt, és nyílt titok volt, hogy valami nincs rendben közöttük.
Vágólapra másolva!

Ábrahám Róbert, a Heti Freak Show című műsorban egy asztalhoz ültette a két zenészt. Mintha mi sem történt volna, úgy nyilatkozott Dopeman és Ganxsta Zolee.

Semmilyen kibékülés nincs, mert nem voltunk összeveszve – ezt Ganxsta Zolee mondta a Blikk TV kamerái előtt. A zenész arról is beszámolt, közeledik a zenekar 30. évfordulója, a nagyszabású bulira természetesen várják a régi zenekari tagokat is, így Dopemant is.

Mindig igyekeztem.... igazságos lenni. Magamat úgy meghatározni, mint a jó figura, és ehhez képest cselekedni, de ebben a működésemben én nagyon sok mindenkit megsértettem, mert nekik is volt igazságuk. Úgy, ahogy ők is megsértettek engem. Három a magyar igazság, és egy a ráadás" – ezt már Dopeman mondta, aki szerint egyikőjük sem változott semmit, gyerekek lesznek egész életükben. Ez az ő nagy titkuk, ezt tudják tanítani a közönségnek.

Forrás: Czerkl Gábor